Cautare

62700 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (6.22 secunde)
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
Alimentul care face minuni pentru sanatate prevenind obezitatea si lupand impotriva infectiilor si a impotentei Pentru proprietatile sale este pretuit inca din antichitate, iar cercetarile moderne i-au descoperit beneficii nebanuite. Usturoiul este poate cel mai indragit ingredient din preparatele romanesti.
In scoli si gradinite este plin de varicela si scarlatina (Autoare: ... Monica Luminos, sef de sectie la Institutul National de Boli Infectioase Prof. ... Matei Bals, atrage atentia asupra numarului mare de cazuri de varicela si scarlatina in scoli si gradinite, dar mai ales asupra complicatiilor acestor boli.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
CELE SAPTE SENTIMENTE - Bucuria - Furia - Tristeea sau suferinta sufleteascã - Ingrijorarea - Teama si spaima Furia afecteaza ficatul, Bucuria duce la imbolnavirea inimii, Ingrijorarea slabeste splina, Teama si spaima aduc prejudicii grave rinichilor, Tristetea sau suferinta sufleteasca imbolnavesc plamanii.
Exista in jur de 40 de milioane de bacterii intr-un gram de sol si 1 milion de bacterii intr-un mililitru de apa dulce.
mariustuca.ro / Invatati de la albine: ... Magda Marincovici) Invatati de la albine: Regina stupului vaccineaza toate albinele-bebeluse O echipa internationala de cercetatori a descoperit mecanismele care stau la baza vaccinarii naturale a albinelor.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Polita lunara nu depaseste 20 de euro Companiile de asigurari de pe piata autohtona se intrec in a incheia polite de asigurare pentru animalele de companie. ... Inainte de a apela la serviciile unui asigurator trebuie sa se parcurgeti cativa pasi obligatorii, altfel asigurarea nu poate fi incheiata.
ce este niacina, beneficii si rol, pretul niacinei, vitamina B3 si potenta, boli din cauza deficitului, supradoze, cum o putem procura din farmacii: fiole, comprimate si multe alte informatii verificate din surse de incredere precum Wikipedia, dar si parerile oamenilor de pe forumuri.
Vitamina D este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare, insa se gaseste, tot in mod natural, in anumite alimente, cum ar fi peste, oua si produse lactate.
Activitatea fizica trebuie sa devina o parte din rutina zilnica asa cum este spalatul pe dinti sau mersul la serviciu. ... Este recomandat un consult medical efectuat de medicul de familie mai ales atunci cand persoana respectiva nu este activa deloc.
Magda Marincovici) (Continuare) Intrebari de la pacienti - Alianta Pacientilor cu Afectiuni Hepatice asteapta un raspuns la intrebarea cand vor beneficia de tripla terapie? - In prezent, suntem in proceduri de selectia furnizorului.
Doctorul Menci ne trateaza si din inchisoare (Autoare: Magda Marincovici) Reputatul savant Gheorghe Mencinicopschi a scris doua volume despre boala celiaca si suferintele cardiovasculare, aparute la Editura Medicala - CEREALELE GLUTENICE SI BOALA CELIACA.
Poate cele mai cunoscute medicamente la nivel global, anticonceptionalele orale sunt numite simplu "pilula". Cele mai folosite mjjloace de contraceptie, isi pastreaza inca o serie de aspecte bine ascunse, la mai bine de 50 de ani de la aparitie.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. Fordul "oltenesc" costa de la 13.400 de euro si pana la peste 20.000 de euro, cu toate tehnologiile incluse.
Centrul de Control si Preventie a Bolilor (SUA) a descoperit un nou virus transmis de capuse (Autoare:
google-analytics.com